Strategisk affärsutvecklingskonsult & rådgivare
Samarbeten och långsiktighet
...10 års erfarenhet av affärsutveckling i världsledande multinationellt retail bolag
...Senior projektledare 

Mental träning & rådgivning
Jag erbjuder både personlig, individuellt anpassad mental träning och mental träning i grupp inom idrottsvärlden och näringslivet. Jag har erfarenhet av att arbeta prestationsinriktat  och hållbart med lag på elitnivå och med grupper och individer inom näringslivet. 

Professionell coachning 
Jag coachar i enlighet med International Coach Federation, ICF, riktlinjer. 

Föreläsare & workshopsfacilitator
Mina föreläsningar och workshops skräddarsys alltid utifrån behov och målgrupp. Jag föreläser och håller i workshops om personlig utveckling, ledarskap och mental träning både som eget ämne och dess koppling till affärsutveckling och innovation. Jag utgår ifrån aktuell forskning  samt egna och andras erfarenheter i ämnet jag föreläser om. 

Exempel tidigare föreläsningar och workshops:
"Skapa din individuella game plan för hållbar framgång"
En workshop som fokuserar på personligt ledarskap. Jag berättar min story och dela med mig av lärdomar från uthållighetssport som kan appliceras i arbetslivet för att arbeta smart och hållbart.  Jag medvetandegör innebörden av personligt ledarskap för deltagarna och utforskar kopplingen mellan välmående, prestation & hållbarhet.  Vad är äkta framgång?
"Arbeta smart och hållbart i vardagen"
 
En föreläsning där jag delar med mig av fem insikter och förhållningssätt  utifrån mina erfarenheter av ultralöpning som kan användas i din vardag för att arbeta smart och taktiskt mot prestation och framgång. 
"Aktivera hjärnkraft för ökad innovation"
En föreläsning som utgår ifrån min egen personliga erfarenhet av att driva innovations projekt, min idrottsbakgrund och den senaste forskningen på området för att utmana traditionella arbetssätt till förmån för att utforska moderna och nytänkande angreppssätt för hur vi kan träna och leda individer och grupper och mot kraftfull innovation. I tiden. Och med tiden.

Löpcoachning 
Jag är erfaren löpare och utbildad löpcoach inom Running for Sweden, numera Urban Tribes, och jag erbjuder löpcoachning samt rörlighets och styrkelträning för löpare. Min främsta merit som löpare är vinst i Borås Ultramaraton. Min främsta prestation rankar jag mitt lopp i Swiss Alpine Marathon, Europas bergigaste maraton. 

Exempel på tidigare löpevent som jag och min partner Johanna, Healthy Living by Forssell, anordnat:
"Förflytta dina mentala gränser genom långlöpning utmed havet"
Du vet hur det känns att springa 10km och är nyfiken på hur det skulle vara att springa 20km och utforska vad som händer i kroppen och huvudet när du går lite utanför din komfort zon. För vet du vad, vi tror oss kunna säga att ”det är där det magiska händer”. Det där magiska som kallas mod, glädje och personlig utveckling.