Jag är en Emma, en östgötska som via studier i Edinburgh har bosatt mig i Skåne.  
Så länge jag kan minnas har jag drivits av en nyfikenhet att utforska, lära, utvecklas och utveckla. Gärna tillsammans med andra. Jag får ofta höra att jag är målmedveten, uthållig och en ”vinnarskalle" med starkt engagemang. Min inre låga tänds av att vara en förebild, inspirera och engagera, forma framtiden och göra skillnad. På riktigt. 

År 2016 tog jag ett beslut som har betytt mycket för mig. Jag bestämde mig för att gå emot strömmen. Jag valde att stanna upp och lyssna till min övertygelse och nyfikenhet på att utforska annorlunda och nytänkande sätt att få människor, grupper och organisationer att växa och nå resultat. På ett hållbart och framgångsrikt sätt. Jag behövde tid så jag tog ett års tjänstledigt för att bygga vidare på min civilekonomexamen och studera ledarskap, mental träning, hälsostrategi, nytänkande organisationsutvecklingsteorier och innovation. 

Resultatet var kraftfullare än vad jag hade anat. Det märker jag både ifrån min omgivning men inom mig själv. Min inre kompass är på och starkt grundad i mina värderingar. Min ledarskapsfilosofi drivs av en övertygelse om ledarskap börjar med ledaren själv. Det går eller ska inte kompromissas med. Därför arbetar jag kontinuerligt med mitt eget lärande. Jag vill bidra till att skapa bestående  framgång och utveckling med relationer och människan i fokus. Tillsammans kan vi förflytta berg!

Idrott och rörelse har alltid haft en stor plats i mitt liv, både på individuell nivå och inom lagsport. På senare år har jag fastnat för uthållighetsidrott och jag springer ultramarathon, bergsmaraton samt cyklar landsvägscykel. Alltid nära naturen. Mentalt krävande discipliner som har betytt mycket för min personliga utveckling och insikten om hur enormt mycket outnyttjad kraft och kapacitet vi människor har.  En för mig oerhörd inspirerade och motiverande insikt att bygga vidare på. 

Jag är Emma Carlsson 
Vem är du?
Vad kan vi åstakomma tillsammans?

(Foto)
CV

För att se min utbildning, erfarenhet och vad jag har jag har gjort tidigare, besök min Linkedin profil