Jag är Emma, en östgöte som via universitetsstudier i  Edinburgh har bosatt mig i Skåne. Så länge jag kan minnas har jag drivits av en nyfikenhet att utforska, lära, utvecklas och utveckla. Gärna tillsammans med andra. Jag vill inspirera och engagera, forma framtiden och göra skillnad. På riktigt. 

År 2016 tog jag ett beslut som har betytt mycket för mig. Jag bestämde mig för att gå emot strömmen. Jag valde att stanna upp och lyssna till min övertygelse om att framtiden behöver annorlunda och nytänkande sätt att få människor, grupper och organisationer att växa och nå resultat. På ett hållbart och framgångsrikt sätt. Jag behövde tid så jag tog ett års tjänstledigt för att bygga vidare på min civilekonomexamen och studera ledarskap, mental träning, hälsostrategi, nytänkande organisationsutvecklingsteorier och innovation. 

Resultatet  av mitt år av studier var kraftfullare än vad jag hade anat. Det märkte jag både ifrån min omgivning och inom mig själv. Min inre kompass är på och grundad i mina värderingar vilket genererar ett starkt och attraktivt ledarskap. Jag vill bidra till att skapa bestående  framgång och utveckling med människan i fokus. Tillsammans kan vi förflytta berg!

Idrott och rörelse har alltid haft en stor plats i mitt liv, både på individuell nivå och inom lagsport. När jag var yngre idrottade jag på elitnivå men på senare år har jag fastnat för naturnära uthållighetsidrott. Jag springer ultramarathon, bergsmaraton samt cyklar landsvägscykel. Mentalt krävande discipliner som har betytt mycket för min personliga utveckling och insikten om hur enormt mycket outnyttjad kraft och kapacitet vi människor har.  En för mig oerhörd inspirerade och motiverande insikt att bygga vidare på. 

Jag är Emma Carlsson 
Vem är du?
Vad kan vi åstakomma tillsammans?

(Foto)
CV

För att se min utbildning, erfarenhet och vad jag har jag har gjort tidigare, besök min Linkedin profil